St. Internationale Reddingshonden GRoep
         

NieuwsSeptember 2020

"big shoes to fill", maar Mariet Straver gaat onze nieuwe inzetcoördinator worden. Mariet heeft al wat jaartjes IRG achter de rug en zal de komende tijd verder ingewerkt worden. Zij traint daarnaast met haar Duitse herder Laika. 

Mariet is een echt gedreven vrijwilliger die tot voor kort haar energie in ander vrijwilligerswerk stak en nu het stokje van Liesbeth gaat overnemen. Wij zijn als Stichting erg verheugd dat zij zich op deze wijze wil gaan inzetten, naast het trainen van haar hond. Wij hebben tenslotte niet alleen hondenteams nodig, maar er is binnen de Stichting nog zoveel ander werk.

Juli  2020

In juli namen wij als groep afscheid van Liesbeth de Wit, tijdens een gezellig etentje na een trainingsdag waarbij Liesbeth en Willem geheel in stijl natuurlijk nog wel als "slachtoffer"meededen. 
Liesbeth is gedurende 27 jaar lid geweest van de St. IRG en heeft een enorme bijdrage geleverd aan de stichting. Steeds trainde zij met een mechelaar of Xmechelaar, waarvan met name Moniek en de laatste 8 jaar Tara in ons geheugen gegrifd staan. Moniek en Tara hebben ontelbare inzetten op hun naam. Daarnaast is Liesbeth een zeer gewaardeerd vrijwilliger geweest bij onze Stichting en heeft als ïnzetcoördinator niet alleen mét maar ook zonder hond  een onuitwisbare indruk achter gelaten. We gaan haar zeer missen! 
 

                                                 Liesbeth met Tara                 Liesbeth met Moniek                                                Mariet met Laika